Skip to main content

KANDIDATEN

BENT U ALS BOUWKUNDIGE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING BIJ EEN BOUWBEDRIJF OF STAAT U JUIST AAN HET BEGIN VAN UW CARRIÈRE, DAN BENT U BIJ KLIKBOUW AAN HET JUISTE ADRES.

U als kandidaat bij de juiste opdrachtgever onderbrengen is het uitgangspunt voor de medewerkers van Klikbouw, waarbij er naar gestreefd wordt, om zo veel mogelijk langdurige (vaste) dienstverbanden of samenwerkingsverbanden tot stand te brengen.

De medewerkers van Klikbouw beoordelen niet enkel de ‘hard criteria’ zoals de inhoud van de functie, de taken en de beloning. Ook de ‘soft criteria’ zoals de cultuur van de opdrachtgever worden beoordeeld. Eerst na onderzoek en beoordeling van de hard- en soft criteria kan de juiste ‘klik’, in de vorm van een bemiddeling tot stand worden gebracht tussen u en opdrachtgever.

Via telefoonnummer 06-826 52 003 en 06-416 41 951 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u uw interesse kenbaar maken, op grond waarvan één van de medewerkers van Klikbouw u zal contacteren teneinde een persoonlijk gesprek met u te hebben. Op basis van uw werkervaring, opleiding en overige wensen zal die of een andere medewerker u in dat gesprek adviseren over uw mogelijkheden bij de opdrachtgevers van Klikbouw. Uw cv wordt vertaald in een door Klikbouw opgesteld kandidatenprofiel, het zogenoemde ‘resumé’, hetwelk desgewenst aan één of meerdere opdrachtgevers wordt gepresenteerd. De medewerkers van Klikbouw stellen in dat geval alles in het werk om een gesprek tussen u en opdrachtgever tot stand te brengen. Indien u het op prijs stelt kan en zal één van de medewerkers bij betreffende gesprek aanwezig zijn.

Bemiddeld wordt in vaste en tijdelijke banen door middel van werving & selectie (bij medewerkers in loondienst en zzp’ers) of detachering. Wat de afzonderlijke mogelijkheden inhouden vindt u hier. Naast bemiddeling kunt u bij Klikbouw terecht voor loopbaan- en/of salarisadvies en/of arbeidsrechtelijke vragen en/of arbeidsrechtelijk advies.

Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde contact opnemen via telefoonnummers 06-826 52 003 en 06-416 41 951 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klikbouw is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 08.30 uur tot 17.30 uur.