Skip to main content

OPDRACHTGEVERS

KLIKBOUW HOUDT ZICH BEZIG MET DE BEMIDDELING VAN UTA-PERSONEEL.

Klikbouw zoekt desgewenst voor u een goede kandidaat. Indien u één of meerdere vacature(s) heeft, kunt u deze via telefoonnummers 06-826 52 003 en 06-416 41 951 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken, waarna één van de medewerkers van Klikbouw contact met u opneemt om wensen en randvoorwaarden met u door te nemen, waarna een functieprofiel wordt opgesteld, op grond waarvan de juiste kandidaat kan worden geworven.

Potentiële kandidaten worden door Klikbouw in een persoonlijk gesprek niet enkel gescreend op de ‘hard criteria’ zoals de genoten opleiding en de relevante werkervaring. Ook de ‘soft criteria’ zoals de persoonlijke kenmerken van de kandidaat worden beoordeeld. Eerst na onderzoek en beoordeling van de hard- en soft criteria kan de juiste ‘klik’, in de vorm van een bemiddeling tot stand worden gebracht tussen u en kandidaat.

Bemiddeld wordt in vaste en tijdelijke banen door middel van werving & selectie (bij medewerkers in loondienst en zzp’ers) en  detachering. Wat de afzonderlijke mogelijkheden inhouden vindt u hier. De trajecten worden door Klikbouw uitgevoerd op basis van ‘no cure no pay’, hetgeen inhoud dat er pas gefactureerd wordt nadat een kandidaat met zijn werkzaamheden is aangevangen, in welke hoedanigheid dan ook. Voor het overige wordt verwezen naar de algemene voorwaarden, die u (tevens) ter hand worden gesteld bij het (per mail) presenteren van een kandidaat.

Naast bemiddeling op basis van werving & selectie en detachering houdt Klikbouw zich bezig met outplacement, waarop u een beroep kunt doen als u geen nieuwe medewerker zoekt, maar juist als een medewerker overtollig is geworden. Om tijd en geld te besparen bent u er bij gebaat, indien betreffende kandidaat elders een aanstelling vindt. Klikbouw kan deze samen met u zoeken, waarna Klikbouw een eventuele bemiddeling bij een andere opdrachtgever verzorgt.

Tenslotte kan Klikbouw u voorzien van advies omtrent arbeidsrechtelijke vraagstukken. Via telefoonnummers 06-826 52 003 en 06-416 41 951 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u uiteraard te allen tijde contact opnemen.

Klikbouw is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 08.30 uur tot 17.30 uur.