Skip to main content

KLIKBOUW IS IN 2005 OPGERICHT EN KAN DERHALVE BOGEN OP RUIME ERVARING, WAARDOOR MIDDELS ZORGVULDIGE EN PROFESSIONELE AANPAK ERIN WORDT GESLAAGD VEELVULDIG DE JUISTE KANDIDAAT BIJ DE JUISTE OPDRACHTGEVER ONDER TE BRENGEN.

Jaarlijks worden door Klikbouw circa 50 bouwkundigen bemiddeld. Klikbouw onderscheidt zich doordat Klikbouw geen personeel in dienst heeft maar enkel werkt met zelfstandig ondernemers, die namens Klikbouw bemiddelen in een franchiseformule. Gedrevenheid is op die manier een vaststaand feit.

Klikbouw is dé intermediair voor het verzorgen van vaste en tijdelijke banen of opdrachten voor zzp’ers in de bouw, met name in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland. Binnen die bouw heeft Klikbouw zich gespecialiseerd in de bemiddeling van UTA-personeel bij bouwbedrijven.

Vaste en tijdelijke banen kunnen tot stand komen door middel van werving & selectie. In dit geval treedt een kandidaat, voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever van Klikbouw, die daarmee de (juridisch) werkgever wordt.

Tijdelijke banen kunnen ook tot stand komen door middel van detachering, waarbij niet de opdrachtgever van Klikbouw, maar onze verloningspartner All About Flex de (juridisch) werkgever van de kandidaat wordt. In de regel wordt na een periode van detachering overgegaan tot rechtstreekse indiensttreding bij de opdrachtgever.

Naast bemiddeling in de zin van werving & selectie en detachering kunt u bij Klikbouw terecht voor bemiddeling van zzp’ers waarbij er vanwege zelfstandig ondernemerschap van de zzp’er in géén geval sprake is van juridisch werkgeverschap. Klikbouw treedt hierbij in dezelfde hoedanigheid op als bij werving & selectie. Ook staat Klikbouw graag voor u klaar in geval van outplacement en/of arbeidsrechtelijke vragen of advies.

Klikbouw is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 50628364, onder welk nummer ook de algemene voorwaarden aldaar zijn gedeponeerd. Verder is Klikbouw aangemeld bij het college bescherming persoonsgegevens onder nummer m1300319.